Back to Top

Webdesign

Webhosting

Webdesign / Webhosting

Wij bouwen een website voor u op maat met uw eigen bedrijfslogo en kleuren.

Hoe gaan wij te werk?

Na een overleg met u, waarin u uw wensen kunt kenbaar maken, ontwerpen wij een website. Voor het ontwerpen brengen wij € 100 excl. BTW in rekening. Als u vervolgens de volledige website door ons laat bouwen, worden deze kosten verrekend met de totaal prijs.

Teksten en foto’s dient u zelf aan te leveren. Indien nodig regelen wij voor u een eigen domeinnaam. (bij beeindige van hosting bij ons wordt de domeinnaam verhuist voor u zo blijft de domeinaam uw eigendom). De hieraan (jaarlijks) verbonden kosten worden apart in rekening gebracht.

Functies website

De website wordt gebouwd in ons CMS (verklaring CMS) systeem. In het CMS zijn o.a. de volgende functionaliteiten mogelijk voor uw website:

  • Ontwerpen van contactformulieren
  • Fotoalbum(s)
  • Gastenboek
  • Nieuwsbrief module

Een standaard website bestaat uit 5 pagina's. Hierbij valt te denken aan een homepagina, een fotoalbum en een contactformulier.

Webhosting

Indien u de webhosting service bij ons afneemt ontvangt u tevens een inlognaam en wachtwoord om in te loggen in het CMS. In het CMS kunt u zelf uw website verder aanpassen en eventueel uitbreiden. De kosten voor het hosten van een website worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht. Extra plugins worden door ons geïnstalleerd in het CMS. Voor het inrichten hiervan of een pagina hiermee maken geldt het uurtarief.

Als u de website zelf niet wilt of kunt onderhouden kan Thissenweb dit voor u doen. Voor aanpassingen geldt het uurtarief. U dient zelf de foto’s en teksten aan te leveren.

Indien u kiest om uw website zelf te beheren bent u zelf verantwoordelijk voor de wijzigingen die u maakt aan de website. Het eventueel herstellen van de door u gemaakte wijzigingen kan door Thissenweb worden uitgevoerd tegen het uurtarief.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.