Back to Top

Webdesign

Webhosting

Disclaimer

Algemeen

Thissenweb, verleent u hierbij toegang tot thissenweb.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. Thissenweb behoudt zich daarbij het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Thissenweb spant zich in om de inhoud van thissenweb.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

In het bijzonder zijn alle prijzen op thissenweb.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Klanten van Thissenweb kunnen zelf inhoud plaatsen op hun eigen site. Thissenweb oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Thissenweb zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Thissenweb en/of haar klanten. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Thissenweb en/of haar klanten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.